Opvoeden (NTI)

NTI

Erkenningen

Vanaf

€ 415,10 incl. BTW

Opleidingsniveau

Overig

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

De cursus Opvoeden leert je hoe je kunt omgaan met het gedrag van kinderen. Wil je weten hoe je eventuele opvoedproblemen kunt aanpakken? Start bij NTI.

Toelatingscriteria

Om te kunnen starten met de cursus Opvoeden heb je geen bepaalde vooropleiding nodig. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bovendien word je begeleid door een ervaren docent. Deze helpt je met het corrigeren van je huiswerk en geeft antwoord op aanvullende vragen over de cursus.

Heb je nog vragen over het volgen van een cursus? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs. Zij staan voor jou klaar.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk

Heb je de cursus Opvoeden afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor € 35,75. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang € 10 korting op het certificaat!

In de cursus Opvoeden leer je om te gaan met zaken waar vrijwel alle ouders mee te maken krijgen. Denk hierbij aan koppige en driftige peuters, kleuters die niet willen eten, de seksuele ontwikkeling van je puber en rivaliteit tussen broers en zussen.

De cursus Opvoeden leert je om te gaan met veelvoorkomende opvoedingsproblemen bij kinderen. Ook krijg je inzicht in je eigen manier van opvoeden en de ontwikkeling van je kind, zodat je de kans op opvoedingsproblemen kunt verkleinen. Je leert de opvoeding op een positieve, maar consequente manier vorm te geven. Als ouder of verzorger werk je continu aan de ontwikkeling van je kind. Dat gaat grotendeels vanzelf, maar deskundig advies kan nooit kwaad. Het advies van twee ervaren pedagogen (de auteurs van je studiemateriaal) heb je straks in huis met deze boeiende en praktische cursus Opvoeden. Geen eindeloze theorieën, maar handige inzichten en waardevolle tips voor de opvoedpraktijk van alledag.

Bij NTI hebben we allerlei soorten studenten. Daarom kun je zelf kiezen hoe je studeert. Kies zelf je startdatum en je studietempo. Heb je extra studietijd nodig? Geen probleem: je kunt gratis 6 maanden verlengen. Je blijft dan gewoon gebruikmaken van de begeleiding en (online) studietools zoals jij dat gewend bent. Lekker flexibel dus. Of je nu een ochtendmens, nachtbraker, dromer of chaoot bent, FlexibelStuderen doe je bij NTI.

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie, je kunt altijd met vragen terecht bij jouw docent en studiecoach. Je docent kun je benaderen met al jouw vragen over de lesstof. Jouw studiecoach helpt je bij niet-inhoudelijke vragen over je studie, zoals het maken van een studieplanning of andere studietips.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Rooster

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Cursusgeld: € 380,10

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Opvoeden (NTI)

NTI

Erkenningen

Opleidingsniveau

Overig

DE OPLEIDER

NTI

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.