Nederlands foutloos schrijven en spreken (NTI)

NTI

Erkenningen

Vanaf

€ 369,98 incl. BTW

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Overig

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Wil jij foutloos Nederlands leren spreken en schrijven? Start dan de cursus foutloos Nederlands en studeer in je eigen tempo. Gratis Gids of Proefles?

Toelatingscriteria

Om de cursus Nederlands foutloos schrijven en spreken te volgen bij NTI heb je geen vooropleiding nodig. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal van de cursus Nederlands foutloos schrijven en spreken opgenomen. Bij een ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Nederlands foutloos schrijven en spreken.

Heb je vragen over de cursus Nederlands foutloos schrijven en spreken? Neem contact op met een van onze studieadviseurs. 

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk

Deze cursus leidt op tot het NTI-examen Nederlands foutloos schrijven en spreken. Als je het examen met goed resultaat hebt afgerond, ontvang je het NTI-diploma. 

Een groot deel van de examens bij het NTI wordt digitaal op locatie afgenomen. Dit is dagelijks mogelijk op meer dan 20 locaties in Nederland.

  • Het voordeel hiervan is dat je zelf kunt bepalen waar en wanneer je examen wilt doen. 
  • En als je een keer niet direct voor jouw examen slaagt, kun je snel weer een herexamen inplannen. 
  • Een unieke service die alleen het NTI je biedt! 

Alle informatie over het examen ontvang je bij het studiepakket.

Met de cursus Nederlands foutloos schrijven en spreken kan iedereen zijn taalgebruik verbeteren. Iedereen maakt fouten en het kan altijd beter. Aan de hand van leuke oefeningen maak je stap voor stap vorderingen. Je doet leesoefeningen, waardoor je de teksten die je leest beter begrijpt. Je leert de juiste uitdrukkingen, spreekwoorden en zegswijzen toepassen. Je oefent met het schrijven van brieven, verslagen en zelfs verhalen. Op deze manier krijg je de taal steeds beter onder de knie. Bovendien leer je alle spelling- en grammaticaregels, die je door middel van diverse opgaven zult oefenen. Tijdens de cursus Nederlands foutloos schrijven en spreken komen deze onderwerpen aan bod:

  • taalinzicht
  • spelling
  • grammatica
  • spreekvaardigheid
  • schrijven

Bij NTI hebben we allerlei soorten studenten. Daarom kun je zelf kiezen hoe je studeert. Kies zelf je startdatum en je studietempo. Heb je extra studietijd nodig? Geen probleem: je kunt gratis 6 maanden verlengen. Je blijft dan gewoon gebruikmaken van de begeleiding en (online) studietools zoals jij dat gewend bent. Lekker flexibel dus. Of je nu een ochtendmens, nachtbraker, dromer of chaoot bent, FlexibelStuderen doe je bij NTI.

Heb je vragen over bijvoorbeeld het inleveren van huiswerk of het inplannen van examens? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch, via de chat of per e-mail.

Lees meer

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Rooster

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Examenkosten: € 105,-
Cursusgeld: € 229,98

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Nederlands foutloos schrijven en spreken (NTI)

NTI

Erkenningen

Opleidingsniveau

Overig

Vakgebied

Communicatie
DE OPLEIDER

NTI

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.